DJ WORKSHOP: Future Female Sounds

Er du nysgerrig på hvordan  en DJ tænker, hvordan man bygger en stemning med musk, hvordan man kan arbejde med mood og sound curation og hvordan man bygger en playliste op? Så har du her muligheden for at få en introduktion til DJ’ing!

Workshoppen er for dig, der gerne vil snuse til, hvad det vil sige at være DJ. Du lærer den grundlæggende tekniske viden og får lov til selv at bevæge dig om bag pulten og prøve kræfter med faget.

___________________________________________________________________

OM WORKSHOP’EN:

Du får en introduktion til DJ udstyr, forskellige modeller, hardware og software elementer. Du får også en introduktion til Rekordbox.
Lær mixing, beat-matching, BPM og filter funktioner. Du får lov til at mixe med dit eget medbragte music og få feedback.

Bagefter er vil der være en samtale om at arbejde som kvindelig/femme/non-binær DJ og safe spaces samt bookings og netværk. Som afrunding vil der være åben mix og bagefter kan du prøve dine nye skills af til POW fest i Spisehuset!
___________________________________________________________________

POW FEST:
Efter DJ workshop er der POW fest featuring Future Female Sounds kl. 21-24.

Kom og drik drinks og lyt til helt nye kvindelige DJ’s som kommer direkte fra Workshop og gamle elever fra Future Female Sounds.
___________________________________________________________________
Workshoppen koster 300 kr. Tilmeldingen sker på tia@futurefemalesounds.org
9. november_lørdag

16:30 – 20:30__DGI-byen

_Tietgensgade 65, 1704 København


Pris: 300 kr.

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2019/10/Billet.png