Feministen – en dokumentar om Gudrun Schyman

POW Festival og DOXBIO inviterer til film om en af nordens stærkeste feminismefortalere, Gudrun Schyman, der bl.a. er medstifter og talsperson for det svenske politiske parti Feministisk Initiativ.


Filmen ’FEMINISTEN’ vises FREDAG D. 5. OKTOBER kl. 17 i Grand Teatret i København.

POW Festivalens stifter Füsun Eriksen vil indlede filmen og fortælle mere om festivalen og dens program. Efter filmen håber vi, at du har lyst til at blive hængende i Grand Teatrets café til et lille glas og en snak om filmen.


OM FILMEN:
Gudrun Schyman er for længst skrevet ind i historiebøgerne og er i dag et ikon for svensk feminisme. Men vejen dertil har ikke bare været lang, men også fuld af alverdens forhindringer, hvor hendes egne dæmoner er nogle af de største. Filmen følger Schyman over 4 år i en periode (2014-2018), hvor fremgangen for partiet Feministisk Initiativ og Schymans appel bliver en del af det store billede af den kvindebevægelse, der voksede frem verden over og fik sit største udtryk gennem Women’s March og #Metoo. Vi får et indblik i det, der har formet Gudrun Schyman både privat og professionelt.


Se trailer til FEMINISTEN her.


5. oktober_fredag

tidspunkt: 17:00

_Grand Teatret, 1460 København K


Billetter

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png

Arrangementet koster 65-85 kr.

Køb billet her