Fest på Sort/Hvid

Vi afslutter en hel dag med workshops, talks og performances med musik og øl lørdag aften. Det går ned på på Sort/Hvid lige efter forestillingen TRUE.STORY, som man passende kan tage ind og opleve inden da.
 
Festen er gratis at deltage i og åben for alle, der har lyst til at komme og skåle med! De fem seje kvinder i dj-crewet BAD OMEN leverer musikken.
 
BAD OMEN består af Amanda Baun, AVIAJA, Schaarup, Kami Balaclava og Katrine Luna, der alle har arbejdet sammen om musikken på kryds og tværs. Nu har de dannet et dj-kollektiv og forenet deres kræfter for at slå endnu stærkere igennem på den danske og udenlandske musikscene.
 
Vi glæder os til at se jer alle sammen!
 
OM KUNSTNERNE:
 
Schaarup (Mai Schaarup) er en garvet DJ/Producer, men mange år på bagen på diverse klubber, som KB18, Culturebox og Bakken og så er hun også en af kvinderne bag Housefrau, der booker mange internationale og nationale bookinger. Selv er hun begyndt at spille i Tyskland.
 
AVIAJA er DJ og sangerinde, hun er pt aktuel med hendes nye single TKO. Hun spiller på blandt andet Chateau Motel, Generator, Strøm Festival, Roskilde Festival, Smukfest og sidst men ikke mindst Paris Fashionweek. Om ikke så længe tager hun et par måneder til Dubai og udlever DJ-drømmen der. Hun er kendt for at deltage radikalt i debatten omkring ‘ligestilling’ i nattelivet/musikbranchen op. Med blandt andet open talks og store kampagner. For et halvt år siden blev hun også signet som artist hos den meget anerkendte Adrian Lawler på ALmanagement.
 
Amanda Baun gør sig meget på Bakken i kødbyen, hvor hun har et fast koncept med hendes Pladeselskab ‘Back To Future Sounds’. Hun engagerer sig meget i at få kunst, musik og mennesker til at harmonere i en stor social symbiose.
 
Kami Balaclava havde sin debut på intet mindre end Roskilde Festival i år. Der er fuld fart på når hun først er turnt.
 
Kathrine Luna – designeren der i samarbejde med Tiger og JJWild igennem flere år kørt ‘Hot sauce thursdays’ inde på Condesa. Kathrine Luna spiller tit b2b med JV og er virkeligt teknisk skarp på hiphop.


3. november_lørdag

22:00 – 02:00_

_Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V


Billetter

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png

Arrangementet er gratis