FILM: Årets kvindelige filmtalenter

POW præsenterer i samarbejde med Filmværkstedet / København 4 super stærke kortfilm af kvindelige instruktører.

Leder af Filmværkstedet Prami Larsen fortæller om talentudvikling i dansk film og hvordan de arbejder med at støtte flere kvindelige instruktørtalenter.

Mød filmtalenterne og vær med til at hylde dem!

Efter visningerne er der reception og vi skåler for alle de kvindelige instruktørtalenter, som er udkommet med film i 2019.
___________________________________________

OM FILMENE:

MAJA er Marijana Jankovics Robert-vindende kortfilm om den 6-årige Maja og hendes første dag i børnehave, der på grund af sprogbarrierer og kulturforskelle får Maja til at længes hjem.

SOFA er skrevet og instrueret Anna Emma Haudal og handler om Vera, der sammen med sin ekskæreste skal flytte til sin nye lejlighed. En blanding af savn og jalousi sender hende på en mission om at få ham tilbage.

GAIA er et nærdystopisk klimadrama af Zinnini Elkington, hvor forskeren Lilly lever ensomt og isoleret, mens hun forsøger at opretholde sine idealer i det kyniske firma, hun arbejder for.

BROR af Sara Hjort Ditlevsens handler om Kathrine, der møder sin bror for første gang, mens de søskendelig følelser udebliver, åbner de forbudte følelser nye døre.

…. ja, ‘Sofa’, ‘Maja’, ‘Gaia’ og ‘Bror’ – det lyder som Rip, Rap. og Rup og nej, vi har ikke gået efter at finde film med titler med 4 bogstaver 😉

__________________________________________

Arrangementet er støttet af Danske Filminstruktører

8. november_fredag

19:00 – 21:30_Cinemateket

_Gothersgade 55, 1123 København


10. november_søndag

17:30 – 19:30_Cinemateket

_Gothersgade 55, 1123 København


Pris: 30 kr.

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2019/10/Billet.png