Gratis filmvisning: Min lille søster


I coming-of-age dramafilmen ‘Min lille søster’ følger vi søstrene Stella og Katja, der hver især kæmper med ungdomsårene.


‘Min lille søster’ er et gribende, stærkt drama om 12-årige Stella, der er ved at træde ind i de spæde ungdomsår. Stellas storesøster Katja er for hende perfekt, men under overfladen lurer anoreksien, der styrer Katja med hård hånd. ‘Min lille søster’ er en smuk fortælling om søstre, ungdom og at leve op til det uopnåeligt perfekte. Filmen vandt desuden Krystalbjørnen ved Berlin Film Festival og er blevet sammenlignet med klassikeren ‘Fucking Åmål’.

Instruktør: Sanna Lenken
Længde
: 95 min
Aldersgrænse: 11 år

Svensk tale med danske undertekster


Se trailer til ‘Min lille søster’ her:


1. november_torsdag

tidspunkt: 10:00 – 12:30

_Blågårdens Bibliotek, 2200 København N


Billetter

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png

Arrangementet er udsolgt