Fredagstalk med Molly Balsby

POW inviterer til fredagstalk med digtsamlingaktuelle Molly Balsby, der vil blive interviewet af Iben Maria Zeuthen. Interviewet starter kl. 16:30 og varer 45 min. Efterfølgende er der fredagsbar i Arnold Busck LAB på Guldbergsgade, hvor hele arrangementet finder sted.

Magasinet Atlas skriver:

“Molly Balsby skriver ømt og hårdt fra det intime rum. Henvendelsen er både kærlig og ladet med ubehag. Der er en tæt, dunkel, næsten elektrisk ladning i Molly Balsbys digte, som den tunge luft efter en tordenstorm. Varmt, fugtigt og fyldt med dirrende energi, en netop overstået voldsomhed.”

Om Ponyprivilegiet skrev Politiken:

“Ukuelige og egenrådige linjer fra et digterjeg, der insisterer på at tale på trods, ikke kun for at nå frem, men for at blive mindet om sin egen stemmes eksistens. Molly Balsbys hårde bløde debutdigte eksisterer.”

Arnold Busck LAB er en spritny lille bogbutik på Guldbergsgade på Nørrebro.Bogbutikken er et fuldgyldigt medlem af Arnold Busck-kæden, blot med et smallere sortiment, som til gengæld er nøje tilpasset det lokale miljø og de kreative aktiviteter, der foregår netop her.http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2018/10/Talk-Molly-Balsby-pb.jpg

MOLLY BALSBY er født i 1993 og uddannet fra forfatterskolen i 2013. I sidste måned udkom hendes digtsamling ‘Ponyprivilegiet’ på forlaget Basilisk. Til fredagstalken på Arnold Busck LAB vil Molly Balsby fortælle nærmere om sin udgivelse og sit forfatterskab.


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2018/10/Profilbillede-Iben.jpg

IBEN MARIA ZEUTHEN er tv- og radiovært. Hun har været vært på en række programmer på Danmarks Radio og er nu vært for programmet Det næste kapitel på Radio24syv. Sidstnævnte vandt hende prisen som Årets vært ved Prix Radio i 2017.

2. november_fredag

16:30 – 20:00_ (interview: 45 min.)

_Arnold Busck LAB, Guldbergsgade 29D, 2200 København N


Billetter

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png

Arrangementet er gratis