Særforestilling / debat

Hvorfor snakker vi ikke om mig?

Denne super sjove og ærlige forestilling er som skabt til os kvinder i alle aldre ungtteaterblod.dk

Mette Søndergaard Nielsen og Sofie Jo Kaufmanas har en fantastisk forståelse for at dyrke pauserne og ramme det komiske moment klokke klart.Kulturshot.dk


Om forestillingen:

I denne satiriske forestilling af komiker- og skuespiller duoen FLÆS hersker den egocentrerede kvinde med sine konstante afbrydelser, der altid leder opmærksomheden tilbage på hende selv. Forestillingen er en kritik af den selviscenesættelse, der dominerer på de sociale medier i dag, og kvinden som type står i centrum.


Debat:

Efter forestillingen samles vi i foyeren til en debat om kvinders eksponering på de sociale medier med indlæg fra debattør og feministisk aktivist Emma Holten, instagrammer og blogger Nikita Klæstrup og forfatter og iværksætter Michelle Hviid.

Moderator: Lykke Sand.


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/POW-Hvorfor-Emma-Holten.jpg

Emma Holten er blevet internationalt kendt på rekordtid som feministisk aktivist og skribent. Hun skabte stor medieopmærksomhed med projektet SAMTYKKE i 2014 og videoen “This is what I did about it”. Begge projekter satte fokus på Holtens egen oplevelse med hævnporno. Som følge af det er hun i dag en af de mest markante stemmer om feminisme og ligestilling i Danmark. Hun er medstifter og redaktør på det normkritiske magasin Friktion og desuden studerende ved Københavns Universitet. Hun udtaler sig i både nationale og globale sammenhænge om feminisme, digital aktivisme og hvorfor privatliv på internettet er altafgørende for et demokrati, hvor alle er lige.


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/POW-Hvorfor-nikita-klaestrup.jpg

Nikita Klæstrup er en dansk politisk aktiv debattør, fotomodel og reality star. Klæstrup er medlem af Liberal Alliance. Kombinationen af hendes politiske arbejde og hendes fysiske fremtræden har sikret hende en del medieomtale. Klæstrup har også været åben om sine egne tidligere erfaringer med selvskade. Hun blogger bl.a. for Ekstra Bladet.


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/POW-Hvorfor-michelle-hviid.jpg

Michelle Hviid har skrevet bøgerne ”Skru op for Livet” og “Råstyrke” som begge blev bestsellere. Michelle Hviid har været selvlært iværksætter siden hun var 24, og blev af Børsens Nyhedsmagasin kåret for sit store talent inden for iværksætteri. Hun står bag en række virksomheder og har været med i flere radio-og tv-programmer. Siden 2015 har hun haft sit eget radioprogram på Radio24syv “Hviids Varmestue”.  Derudover skriver Michelle Hviid også sin egen blog og blogger hver lørdag på B.T om alt mellem himmel og jord.


Mere om Forestillingen:

I dagens Danmark udfordres fællesskabets værdi konstant i takt med de sociale mediers udvikling og magt. Individets store behov for selviscenesættelse og dokumentation af alt, påvirker de nære relationer mellem mennesker og konsekvensen er en enorm selvcentreret adfærd. I denne satiriske teaterforestilling vender komiker – og skuespillerduoen, FLÆS, deres eget køn på hovedet og giver kvindens krøllede sind en sarkastisk knytnæve i maven. Skal du dele alt med alle, eller kan det være at din historie nogen gange bare er ligegyldig? Og hvad gør du når din egen mor heller ikke orker dig mere? Oplev Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen i en ucensureret fortolkning af kvinden anno 2017.

Medvirkende: Sofie Jo Kaufmanas, Mette Søndergaard Nielsen

Konsulent: Kamilla Wargo Brekling

Dramatiker, forfatter: Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen

Komponist Mikkel Grevsen

Producent: Flæs

Arrangør: Teatret ved Sorte Hest


23. september_lørdag

15:00 – 18:00_Teatret ved Sorte Hest

_Vesterbrogade 150, 1620 København V


Billetter (Udsolgt)

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png
  1. Gå til Facebook event
  2. Skriv på eventens væg, hvor mange billetter du har brug for.
  3. Din billet bekræftes via Facebook.
GO