Inspirationstalk: Leading Ladies

Fem førende damer i dansk teater fortæller om det, der ligger dem allermest på sinde inden for deres felt lige nu og hvor de er på vej til at lede os hen.

POW har bedt fem ledende kvinder inden for dansk teater om at fortælle os om deres visioner. Arrangementet retter sig primært mod de, der arbejder i kulturbranchen og som vil inspireres til at tænke nyt.

Mød blandt andre:
Marianne Klint, leder af Teater Momentum – Odense og medlem af Statens Kunstfonds scenekunstudvalg, som vi har bedt fortælle om at tænke nyt i forhold til kuratering og om at skifte kunstnerisk leder hver sæson.

Anna Andrea Malzer, instruktør, dramatiker og nyansat leder af Mungo Park, som vi har bedt fortælle om teatrets grundlov og hvordan hun vil holde teatret aktuelt.

Zenia Stampe, medlem af Folketinget og kulturordfører for Det Radikale Venstre, som vi har bedt fortælle om hendes kulturpolitiske visioner på teaterområdet.

Eva Præstiin, direktør for Betty Nansen Teatret, som vi har bedt fortælle om den kollektive arbejdsmetode, som hun og Elisa Kragerup har udviklet sammen og fortsætter med at undersøge i et stort nyt projekt BETTY UDVIKLER, som er støttet af Bikubenfonden med 8 mio. kr.

Kamilla Wargo Brekling, instruktør af bl.a. ‘Kvinde kend din krop’, som vi har bedt fortælle, hvordan hun samtænker kunst og klima.

Moderator: Journalist Anja Bo

7. november_torsdag

17:00 – 18:00_Teater Grob

_Teater Grob, Nørrebrogade 37, 2200 København N


Pris: 50 kr.

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2019/10/Billet.png