Koncert og talk med NIKOLINE

Den fandenivoldske rapper NIKOLINE optræder under POW Festival på Regensen. Her vil hun desuden fortælle om sin musik og om den kontroversielle musikvideo til sangen ‘Sut min klit’. Sophia Handler er moderator.

NIKOLINE har allerede væltet Spot, Smukfest, Uhørt festival og mange flere omkuld med sit hæsblæsende univers af hestehale-svingende burkadansere, LGBTQ-sex og rå energiudladninger. NIKOLINE tager ytringsfriheden til sit maksimum i ransagelse  af det danske demokrati og formår igennem sin musik at give folk afløb for frustrationerne.

NIKOLINE tager et opgør med sexismen i sin sang ’Sut min klit’, der for alvor har skabt røre i andedammen. I den tilhørende musikvideo er hun flankeret af twerkende drengedansere, Peter Aalbæk ligger på alle fire for hende i en ironisk sketch over Zentropa-skandalen, og Oliver Bjerrehus har “LUDER” malet hen over kroppen i et opgør med luderstigmatiseringen af kvinder. Ditte & Louise sætter drengerøve som Suspekt, LOC og Jokeren på plads med en “bollede ham i går”-T-shirt, og topløse arabiske kvinder afbrænder ISIS-flag i protest mod undertrykkelse.

OBS! Arrangementet er en del af temadagen MUSIK PÅ FILM, som POW afholder på Regensen.


OM:


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2018/10/music_nikoline_pb.jpg

NIKOLINE er producer, musiker, instruktør og debattør. Hun debuterede i marts 2017 med det oprørske nummer “Tæsk til alle” i Vice. Efterfølgeren “Flertallet er dumme” har fået over 500.000 views på tværs af platforme, mange tusinder delinger, en politianmeldelse, forargede folketingsmedlemmer og heftig debat om demokrati og ytringsfrihed i aviser og kommentarspor overalt på nettet.

Som debattør har Nikoline markeret sig i bl.a. Radio24syv, DR P1, Politiken, Berlingske og Altinget. NIKOLINE har lige åbnet Himmelstorm Festival og er aktuelt med sin debut EP ”Svesken På Disken”.


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2018/10/Profil_2.jpg

SOPHIA HANDLER er forfatter og musikskribent for Dagbladet Information. Hyper helst techno med lyriske passager og drømmer om at få flere kvinder ind på den elektroniske musikscene.

2. november_fredag

16:00 – 17:00_

_Regensen, Store Kannikestræde 2, 1169 København K


Billetter

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png

Arrangementet er gratis