Leonardo

af Tilde Knudsen og Peter Kirk

“De spiller et eventyrligt stykke om Leonardo da Vinci – vildt og overraskende” Gregers Dircking-Holmfeldt

“En super sanselig og flot fabulernede formidlingsforestilling….Kirk og Knudsen får gennem deres æstetiske undersøgelse skabt et både flertydigt og dybt billede af det dragende renæssansemenneske” Anne Liisberg, Teater 1

“Endnu engang har Asterions Hus lavet en forestilling, der formår at bygge bro mellem viden og oplevelse” Michael Svennevig, Ørkendrømme


Programændring:

Forestillingen UDSPRING er aflyst pga. sygdom. I samarbejde med Teater Asterions HUS,  er vi glade for at kunne tilbyde forestillingen LEONARDO lørdag d. 23 september kl. 19:00 på Teaterøen i stedet for UDSPRING.

Asterions Hus tager med forestillingen LEONARDO på en rejse dybt ind i renæssancegeniets værk. Vi følger Da Vinci gennem matematikken, både den menneskelige arkitektur – anatomien – og den fysiske arkitektur. Og malerkunsten, lyset, sanseligheden.

Aldrig har historien om Leonardo da Vinci været så relevant, for han er antitesen til i dag. Da Vinci var langsom, nysgerrig, eftertænksom og søgende efter sandhed og sammenhænge. Og så bevægede han sig gennem hele sit liv over ingeniørkunst og arkitektur til malerkunst og skulptur på sin livslange jagt efter at opfinde, at forstå og at udtrykke.

LEONARDO er en fysisk, visuel og sanselig forestilling og er skabt som en installation – et kunstens forskningslaboratorium – hvor Leonardos livsværk levendegøres gennem klassiske lysprojektioner, anatomisk dans, matematiskpoesi og holistisk nysgerrighed.

Tag med på en billedmættet rejse ind i da Vincis univers og lad dig inspirere af hans principper om at tænke i helheder, at eksperimentere, at iagttage køligt og at bevare sin nysgerrighed.


Mere om forestillingen
Et værk af og med: Tilde Knudsen og Peter Kirk
Komponist: Klaus Risager
Til hjemmeside for mere tekst og billeder:

23. september_lørdag

19:00 – 21:00_Teaterøen

_William Wains Gade 11, 1432 København K


Gratis Billetter

Eneste forestilling i København for POW. For mere information om billetter, se facebook LINK.
http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png
  1. Gå til Facebook event
  2. Skriv på eventens væg, hvor mange billetter du har brug for.
  3. Din billet bekræftes via Facebook.
GO