Ligestillingsrap

med Jakob Balthasar og Filuka

Jakob Balthasar Preisler og Filuka åbner scenen for unge, som gerne vil lære at rappe. Emnet er køn og ligestilling, og sammen hjælper Jakob og Filuka deltagerne med at udvikle tekster, som passer til hiphoppen og rappens verden. Bagefter tager de selv mikrofonen og giver et par numre hver til inspiration til workshopdeltagerne.


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/POW-Ligestillingsrap-JakobBalthazar.jpg

Jakob Balthasar Preisler fik i en tidlig alder vækket sin interesse for rap og hiphopkulturen, og han deltog allerede som 17-årig i MC’s Fight Night. Balthasar er nok mest kendt for sine skills indenfor rapbattles, hvor han har imponeret med sine rim og tekniske niveau. En speciel og særfølt interesse for freestyle-rap har været grundlæggende for Balthasars udvikling som rapper, hvor han første gang i 2010 udkom med debut-EP’en Produktet. Umiddelbart efter udgivelsen startede en tid med stress, forvirring og isolation fra omverdenen, som blev starten på hans kamp. Balthasar er aktuel med albummet “Dysfunktion og klarsyn”, som har været en erkendelsesrejse, lige så meget som det har været et musik-projekt. I løbet af de seneste år har albummet været “færdigt” fire-fem gange, men for hver gang det har skiftet form, er det gået mere og mere i én retning og i ét med den overordnede tematik – den personlige fortælling om psykisk sygdom og sorg.


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/POW-Ligestillingsrap-Filuka.jpg

Bag Filuka gemmer sig det unge hiphop hoved, som er et musikalsk mix af hiphop, soul og funk. Teksterne er fulde af budskab, om det så er en historiefortælling, en holdning eller freestyle rap. Vokalen skifter fra blød og melodisk skønsang til hårdtslående hiphop med attitude og passion. Så vær klar på en af de kvindelige kunstnere der er kommet for at blive.


Både Jakob og Filuka giver et par numre i forlængelse af workshoppen. Publikum kan glæde sig til at blive taget med på en rejse af følelser som giver stof til eftertanke.

Aldersgruppe: 8+

23. september_lørdag

11:00 – 13:00_VerdensKulturCentret

_Nørre Allé 7, 2200 København N


Gratis Billetter

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png
  1. Gå til Facebook event
  2. Skriv på eventens væg, hvor mange billetter du har brug for.
  3. Din billet bekræftes via Facebook.
GO