breaking boundaries for female creative freedom_


Om Festivalen

Supporting Female Creativity + Community

Jeg kunne se behovet for en festival, hvor man præsenterer værker skabt af kvinder, eller med kvinder i centrum. Forbrugerne er jo ofte kvinder, som elsker at gå i teatret og biografen, men alligevel er der flere mandlige instruktører og flere hovedroller til mænd.

Füsun Eriksen_Festivalchef for POW


Velkommen til POW – Power of Women Festival Copenhagen. Festivalen er et udstillingsvindue for værker, der har kvinders fortællinger i centrum. Værker skabt af kvindelige kunstnere indenfor flere kunstformer: Film, musik, scenekunst, kunst og litteratur.

Hvorfor er der behov for en festival med fokus på kvinder i et land kendt for ligestilling? I det overordnede kulturudbud ser vi ofte, at kvinders fortællinger og værker bliver undtagelsen fra reglen, mens fortællinger drevet af mænds blik på verden bliver præsenteret som den kønsneutrale historie om mennesket, og derfor tillægges mere almen interesse. Konsekvensen er, at kvindelige kunstnere ofte er underrepræsenterede, eller bare ikke får mulighed for at udfylde deres fulde potentiale. På den måde går vi alle, kvindelige såvel som mandlige kulturforbrugere, glip af kvinders vigtige og mangeartede fortællinger i kunsten.

POW er for alle. Kvinder, mænd, kunstnere, folk fra den kreative branche og ikke mindst publikum. En festival til alle os, der tørster efter et mere balanceret mediebillede. Festivalen stiller spørgsmålene og skaber rum for, at kulturelle værker og kvinderne bag dem kommer til orde i debatten. Vi vil belyse, hvad der rører sig blandt kvinder i kunsten samt inspirere og motivere flere kvinder til at være ambitiøse, modige og dedikerede.

I 2017 afholdte vi en 3-dages pilotudgave med stor succes, og som dermed også viste den interesse, der er for et større fokus på kvindelige kunstnere og fortællinger. I år er festivalen blevet større og kører derfor over fire dage. Programmet er fyldt med visninger, talks og workshops, der taler til alle køn på tværs af aldre.

Det er en garvet festivalkvinde, der står bag POW. Füsun Eriksen, senior konsulent for forretningsudviklingen hos Dansk Kulturinstitut og tidligere festivalsdirektør for BUSTER Filmfestival for børn og unge. Derudover har hun mange års erfaring fra reklamebranchen og filmverdenen for bl.a. Warner Brothers/RCA Columbia Pictures og senere som Marketing & Festivalchef for Trust Film Sales/Zentropa, hvor hun skabte festival- og salgsstrategier for blandt andet Lars von Trier, Susanne Bier, Thomas Vinterberg, Lone Scherfig, Per Fly, Anders Morgenthaler og Lukas Moodysson.

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png

Billetter

Årets arrangementer kræver en billet, som du kan bestille via linket i de enkelte events i kalenderen. Nogle arrangementer er gratis, mens andre koster penge. Klik på kalenderen herunder, udforsk programmet og anskaf dig en billet til det event, du ønsker at deltage i.


Udforsk programmet


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Kalender-1.png

Sponsorer og Bidragsydere

En stor tak til vores bidragsydere og sponsorer! Takket være jeres støtte og engagement er Power of Women festival blevet en realitet.

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Samlet-logo8.jpg

Tak til alle POW-venner, frivillige, kunstnere, teamet og publikum.

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Frivillig-1.png

Bliv Frivillig

POW festivalen bliver i stort omfang til takket være frivillige kræfter med stort engagement. Op til selve festivalen har vi stadig brug for hjælpende hænder. Hvis du også brænder for vores sag og har tid til at hjælpe, så send os en mail, og lad os se, hvordan vi bedst kan udnytte hinandens ressourcer.

Send en mail til festival@cphpow.dk

Kontakt

Vil du gerne i kontakt med POW Festivalen så ring til os eller send os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Konvolut-1.png

Festivalchef_Füsun Eriksen
Mail: fusun@cphpow.dk
Tlf.: +45 26 17 77 76

Festivalkoordinator_Signe Demant Hansen
Mail: festival@cphpow.dk
Tlf.: +45 23 80 68 01

Kommunikationsansvarlig_Jonas Hellesøe Christensen
Mail: pr@cphpow.dk
Tlf.: +45 60 54 61 78

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Pin-1.png

Find os her

Lydens Hus, Gammel Kongevej 11-13, 1610 København V


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Hashtag-1.png

Social

Hold øje med hjemmesiden, Facebook og Instagram for løbende programopdateringer og information samt konkurrencer.

_Facebook   _Instagram   _#cphpow