Koncert med JazzCamp for Piger

JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival står bag de populære camps, som finder sted hvert år i vinterferien på musikskoler i hele landet.  

Oplev jazzkoncert med pigerne fra årets JazzCamp – et projekt som giver flere piger mulighed for at spille jazz. Pigerne mødte hinanden for første gang på den landsdækkende JazzCamp for piger i februar i år. Siden har de bl.a. spillet på Copenhagen Jazzfestival som en del af  Jazz for Kids programmet. Nu mødes de igen for at spille en mini koncert for POW.

Arrangørerne bag JazzCamp for Piger er JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival (vinterjazz) i samarbejde med musikskoler og -institutioner landet over. Pigerne er i alderen 10-15 år, og er blevet undervist i jazz, improvisation og i at spille sammen med andre. De populære camps finder sted hvert år i vinterferien på musikskoler i hele landet. Ideen er at JazzCamp for Piger kan være med til  at rette op på den skæve kønsbalance i musiklivet ved at give flere piger mulighed for at spille jazz og dygtiggøre sig i en tidlig alder.


23. september_lørdag

13:00 – 13:30_VerdensKulturCentret

_Nørre Allé 7, 2200 København N


Billetter

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png
  1. Gå til Facebook event
  2. Skriv på eventens væg, hvor mange billetter du har brug for.
  3. Din billet bekræftes via Facebook.
GO