POW Talks: CoreAct + Sophie Bech

Med tværdisciplinært iværksætteri som karrierevej

POW præsenterer POW Talks, hvor kreative kvindelige iværksættere fortæller om deres arbejdsliv og om konsekvenserne ved at vælge en karriere, der har tværdisciplinære kompetencer i hovedsædet.


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/POW-Talk-Anika_Barkan.jpg

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/POW-Talk-Helene_Kvint.jpg

CoreAct er en performanceduo bestående af Anika Barkan og Helene Kvint. CoreAct indsamler via ”den positive forstyrrelse” og ”mobile scenografier” personlige fortællinger fra folk i det offentlige rum. Efterfølgende bearbejder og dramatiserer den kunstneriske duo disse fortællinger. Anika Barkan og Helene Kvint skaber en æstetisk og kunstnerisk bearbejdning af dokumentarisk materiale, som giver nærhed og indlevelse i fortællingen. Sådanne oplevelser har vist sig at have en stor værdi for vidt forskellige institutioner som plejehjem, teatre, biblioteker. De besidder sammen et ukueligt drive til at udforske nye ideer, udfordre hinanden og afprøve uudforskede territorier. Kort sagt – alt skal være muligt. De arbejder i alle henseender som en duo, både i forhold til ideudvikling, research, tekstarbejde og produktion.


http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/POW-Talk-SophieBech.jpg

Sophie Bech, cand. mag. i medievidenskab, filmproducer og Head of Experiences i Rokoko fortæller om sin lange rejse ind i den kreative industri med afsæt i alt fra musik, teater, performance art til film og nye kreative teknologier. I en åben og ærlig fortælling beretter Sophie om, hvad det kan få af konsekvenser og muligheder at vælge en meget bred profil. Hun fortæller også hvordan hun skaber balance i sit liv, idet hun tror på, at karriere ikke skal udelukke et rigt, æstetisk og kærligt liv. Stærk i innovationsprocesser og metode kaster Sophie sig ud i, live – i interaktion med publikum – at skabe et nyt kreativt koncept.


22. september_fredag

10:00 – 12:00_Kunstakademiets Billedkunstskoler, Festsalen

_Kongens Nytorv 1, 1050 København K


Gratis Billetter

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet8-1.png
  1. Gå til Facebook event
  2. Skriv på eventens væg, hvor mange billetter du har brug for.
  3. Din billet bekræftes via Facebook.
GO