UDSTILLING: Fernisering “Hvem eller hvad er Gud nu?“

Verdenspremiere på klimakommenterende udstilling af filminstruktør og kunstner Helene Moltke Leth

____________________________________________
OM UDSTILLINGEN

Udstillingen viser for første gang Helene Moltke-Leths otte foto-kunstværker med den samlede titel ‘Rainbow Uncertainty’.

Helene Moltke-Leth er optaget af dét, som ikke kan måles og vejes, men som vi måske mærker. Med sit Leica-kamera stiller hun uskarpt på naturen og ukendte verdner afsløres i farver og strukturer. Har træer og planter en aura, som mennesket ikke kan se med det blotte øje? ‘Rainbow Uncertainty’ tager udgangspunkt i regnbuens farver.

”Miljøet er noget der bekymrer mig meget og en nat jeg ikke kunne sove, kom regnbuen og dens betydning til mig. Historien om Noahs Ark, hvor Gud efter syndfloden lover aldrig mere at udrydde alt levende på jorden, vandt resonans hos mig. Gud sætter regnbuen på himlen som tegn på sit løfte”. Hvem eller hvad er Gud nu? Hvem skal nu give os løftet om, at alt levende ikke vil blive udryddet?”

‘Rainbow Uncertainty’ vises sammen med de internationalt prisbelønnede kortfilm ”Running Through Life” & “Beyond Words”.

Udstillingen kan ses hele festivalperioden og indtil januar sammen med fotoudstillingen ”No Ice on Land” af Maria Sattrup.

8. november_fredag

06:00 – 22:30_DGI-Byen, forhal

Pris: Gratis

http://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2019/10/Billet.png