Feministisk læsegruppe_The Female Gaze

Se forestillingen + læs bogen + mød forfatteren + få dig en feministisk læsegruppe

Datoer: 14. okt. + 31. okt. + 11. nov.

Vi danner læsegrupper, der læser tekster om og med "det kvindelige blik". Forløbet indeholder en tur ind og se forestillingen THE FEMALE GAZE og et møde med forfatter Caroline Albertine Minor, som samtaler med skuespiller Line Bie Rosenstjerne efter visningen. Hvad betyder det for en teaterforestilling, en film, en bog eller et maleri, at det er skabt af en kvinde frem for en mand? Det er dette spørgsmål, vi lægger op samtale om i læsesgruppeforløbet, og det er det spørgsmål, som de kvindelige kunstnere bag teaterforestillingen THE FEMALE GAZE har stillet sig selv.

POW Festival og Den Feministiske Boghandel er gået sammen om at danne læsegrupper, der læser tekster med og om "det kvindelige blik". Forløbet består af tre møder, hvorefter vi håber, at I vil fortsætte på egen hånd - vi hjælper gerne med oplæg til videre forløb.

De tre møder:
Onsdag den 14. oktober kl. 19.00
På Omni Bar
I mødes og samtaler om introducerende tekst til begrebet + manuskripteksterne til forestillingen THE FEMALE GAZE.

Lørdag den 31. oktober kl. 15.00 På Glyptoteket
I ser forestillingen THE FEMALE GAZE. Bagefter samtaler skuespiller Line Bie Rosenstjerne med forfatter Caroline Albertine Minor om, hvordan de hver især har arbejdet med det kvindelige blik i deres værker. Caroline Albertine Minor fortæller med udgangspunkt i sin seneste bog HUMMERENS SKJOLD. Billetten inkluderer mulighed for besøg på museet inden forestillingen.

Onsdag den 11. november kl. 19.00 På Omni Bar
I samtaler om HUMMERENS SKJOLD og oplevelsen på Glyptoteket. Og aftaler forhåbentlig at fortsætte med at læse sammen!

Når du har købt billet til deltagelse i læsegruppen, modtager du teksterne, som I samtaler om på første møde. Hvis du tilkøber HUMMERENS SKJOLD, får du denne udleveret til første møde.

Du tilmelder dig læsegruppen ved at købe billet til forestillingen lørdag den 31. oktober og sidst i købsforløbet tilvælge en tilkøbsbillet. Du kan vælge tilkøbsbillet til læsegruppen med eller uden bogen (som du måske har købt i forvejen, eller hellere vil låne).

Pris teaterbillet: 105 - 145 kr. Billetten inkluderer at se forestillingen THE FEMALE GAZE + besøg på Glyptoteket + samtale med Caroline Albertine Minor
Læsegruppe (tilkøbsbillet): Kr. 50
Læsegruppe + bogen HUMMERENS SKJOLD (tilkøbsbillet): Kr. 250
Hvis du køber billet sammen med en anden, kommer I automatisk i samme læsegruppe. Du kan også skrive besked med ønsker til Den Feministiske Boghandel.

OM FORESTILLINGEN
THE FEMALE GAZE er en sanselig, rå og humoristisk skildring af Kvinden-LINE, som desperat forsøger at finde sig selv, men konstant er fanget i egne selvbilleder.

OM BOGEN
HUMMERENS SKJOLD er en flerstemmig roman, og i fortællingens centrum står de tre Gabel-søskende, der lever vidt forskellige liv, men må tage stilling til hinanden og deres fælles historie.

OM DEN FEMINISTISKE BOGHANDEL
En pop up boghandel med feministiske bøger og bøger af kvindelige forfattere, der bidrager til en mangfoldig fortælling om kvindeliv.

OM CPH STAGE
Årets store teaterfestival i København, der præsenterer aktuel scenekunst fra hele landet. 10 dage med 100 forestillinger på 50 venues. Kan opleves næste gang 27. maj - 5. juni 2021.

Arrangementet er lavet i samarbejde mellem CPH STAGE, POW Festival og Den Feministiske Boghandel, og er støttet af Statens Kunstfonds litteraturpulje.
Scenekunstprogrammet på POW Festival er arrangeret i samarbejde med teaterfestivalen CPH STAGE.

Billet info

Billetter til POW købes direkte af den arrangør, som er ansvarlig for det enkelte arrangement. Du finder og køber din billet ved at klikke på linket under det pågældende arrangement i programmet. Prisen varierer, afhængigt af arrangementets type og længde.

Wednesday, November 11, 2020
19:00
Omni
Dronnningens Tværgade 52
Pris:
50-300
kroner
Køb billet