Film_Muse 90401

Filmvisning af teaterforestillingen ’Muse 90401’, af og med den anerkendte, tyrkiske skuespiller Fadik Sevin Atasoy, som vandt prisen ’Best Drama Movie Production’ på Boulder Fringe Festival i Colorado/USA.

Sprog: Engelsk uden tekster.

Forestillingen genopliver tre berømte kvinder fra kunsten og bliver fortalt af en oprørsk muse. Det er en humoristisk, tankevækkende og dristig tour de force, der giver en ny stemme til Anna Karenina, Cleopatra og Mona Lisa.

Stykket forvandler kvindernes tragiske afslutninger til en vision af, hvem de virkelig var og kunne have været. Musen er sendt fra Planet of the Arts til planeten Jorden. Hendes mission er at inspirere Tolstoj, Shakespeare og Da Vinci. Selvom hun prøver at opmuntre mestrene til at holde Anna Karenina og Cleopatra i live og give Mona Lisa et smil, bliver hun bragt for retten for at forsvare hendes indsats. Ledsaget af en musiker, der også er hendes advokat, står hun nu foran publikum, der i sidste ende bliver hendes jury. Vil hun være i stand til at vinde deres hjerter?

Bestil din billet ved at klikke på linket. Til dette arrangement er det desuden muligt at dukke op uden reservation.

Under POW passer vi på hinanden og overholder corona-restriktionerne.

Billet info

Billetter til POW købes direkte af den arrangør, som er ansvarlig for det enkelte arrangement. Du finder og køber din billet ved at klikke på linket under det pågældende arrangement i programmet. Prisen varierer, afhængigt af arrangementets type og længde.

Sunday, November 1, 2020
14:00
ALICE
Nørre Allé 7
Pris:
0
kroner
Køb billet