Koncert_The Savage Rose

Ta’ med POW til Vegas koncert med bandet, der har Annisette, Danmarks vildeste og varmeste sangerinde i front.

Hvis du vil følges, så køb din billet som vanlig og skriv derefter en mail til tickets@cphpow.dk (emne: Annisette), så får du besked om, hvor vi mødes inden koncerten.

The Savage Rose med den nu 72-årige! Annisette som det vokale fixpunkt kan i år fejre 25 året for hitalbummet Black Angel. Med intet mindre end 25 albums og utallige koncerter i bagagen, kan der ikke være tvivl om, at The Savage Rose indtager en helt central placering i dansk rockhistorie. I 1995 udgav det legendariske danske rockorkester et album, der skulle blive et af bandets mest succesfulde, det engelsksprogede album ’Black Angel’.

Både Annisette og The Savage Rose er kendt for deres politiske engagement og albummet ‘Black Angel’ er ingen undtagelse, bl.a. omhandler albummets titelnummer romaernes forvisning fra Tyskland efter murens fald.

The Savage Rose anno 2020 er Annisette, Naja Rosa Koppel (kor), Amina Carsce Nissen (kor), Anders Holm (trommer), Frank Hasselstrøm (blæsere og keys), Jacob Haubjerg (bas), Las Nissen (guitar), Dan Hemmer (hammond og keys).

Under POW passer vi på hinanden og overholder corona-restriktionerne.

Billet info

Billetter til POW købes direkte af den arrangør, som er ansvarlig for det enkelte arrangement. Du finder og køber din billet ved at klikke på linket under det pågældende arrangement i programmet. Prisen varierer, afhængigt af arrangementets type og længde.

Sunday, November 1, 2020
20:00
Vega
Enghavevej 40
Pris:
355
kroner
Køb billet