Særvisning_Force of Habit

Særvisning af #Metoo-filmen FORCE OF HABIT med introduktion af Politikens Nanna Frank Rasmussen.

FORCE OF HABIT er syv kvindelige finske instruktørers måde at vise os dele af kvindeliv, der normalt forbliver i det skjulte. Filmen er sammensat af forskellige #Metoo-fortællinger, der tilsammen skildrer en dag i en række unge kvinders liv. Filmens absurde humor får os til at se på hverdagssexismen i et nyt lys fra nye synsvinkler.

Udover at være filmanmelder er Nanna Frank Rasmussen også kvinden, der satte skub i første omgang #Metoo-debat i Danmark med sit selvoplevede eksempel på hverdagssexisme i filmbranchen. Mens Peter Aalbæk stadig turnerer medierne med sin påståede ret til at seksualisere og gramse på kvinderne i branchen, er de fleste andre kommer videre til en erkendelse af, at sexismen giver kvinder ulige vilkår og blokerer vejen mod filmligestilling. Nanna Frank Rasmussen fører os fra 2017 op til i dag og giver et overblik over de væsentligste forandringer.

Billet info

Billetter til POW købes direkte af den arrangør, som er ansvarlig for det enkelte arrangement. Du finder og køber din billet ved at klikke på linket under det pågældende arrangement i programmet. Prisen varierer, afhængigt af arrangementets type og længde.

Monday, December 14, 2020
19:00
Cinemateket
Gothersgade 55
Pris:
95
kroner
Køb billet