Teater_The Female Gaze

Oplev en sanselig, rå og humoristisk rejse ind i en kvinde, som desperat forsøger at finde sig selv, men konstant er fanget i egne selvbilleder. Et sted midt mellem kultur og natur går hun hvileløst rundt i søgen efter sig selv. Forestillingen giver talerør til kvindelige danske kunstnere, der forsøger at komme ind bag deres egne selvbilleder, bag klichéerne. Hvordan ser vi kvinder os selv? Er vi glade for de billeder, vi ser, eller føler vi os fanget? Og hvem er det, der fastholder disse billeder? "The Female Gaze" er en sammensmeltning mellem fotografi, dramatik, installation, dans og lyd, som belyser kvinden, set af kvinder.

MEDVIRKENDE
Dans og Koreografi: Stephanie Thomasen
Skuespil: Line Bie Rosenstjerne
Lyd: Lise Dres og Søs Gunver Ryberg
Foto: Karoline Lieberkind
Tekst: Line Mørkeby, Mette Heeno og Anna Bro
Installation: Nadia Nabil
Læs mere her

VELKOMST OG ARTIST TALK Før hver forestilling byder POW og Glyptoteket på en introduktion til forestillingen. Forestillingen efterfølges af en artist talk.

SÆREVENT LØRDAG
Efter forestillingen lørdag den 31. oktober kan du møde forfatter Caroline Albertine Minor i samtale med skuespiller Line Bie Rosenstjerne om, hvordan de har arbejdet med "det kvindelige blik" i deres værker.
Det er også muligt at deltage i læsegruppe op til visningen, hvor I læser Minors bog HUMMERENS SKJOLD og forestillingens manuskript. Se mere her

Samlet varighed 1 time og 45 minutter uden pause.

BILLETTER
Billetten giver adgang til at opleve Glyptotekets udstillinger hele dagen. Teaterprogrammet på POW Festival er skabt i samarbejde med teaterfestivalen CPH STAGE.

"The Female Gaze" er støttet af:
Bikubenfonden
Augustinus Fonden
Beckett-Fonden
Wilhelm Hansen Fonden
Koda Dramatik
Nørrebro Lokaludvalg
København Scenekunstudvalg

Billet info

Billetter til POW købes direkte af den arrangør, som er ansvarlig for det enkelte arrangement. Du finder og køber din billet ved at klikke på linket under det pågældende arrangement i programmet. Prisen varierer, afhængigt af arrangementets type og længde.

Thursday, October 29, 2020
19:00
Glyptoteket
Dantes Plads 7
Pris:
105-145
kroner
Køb billet