breaking boundaries for female creative freedom_


Om Festivalen

Supporting Female Creativity + Community

Jeg kunne se behovet for en festival, hvor man præsenterer værker skabt af kvinder, eller med kvinder i centrum. Forbrugerne er jo ofte kvinder, som elsker at gå i teatret og biografen, men alligevel er der flere mandlige instruktører og flere hovedroller til mænd.

Füsun Eriksen_Festivalchef for POW


Velkommen til POW – Power of Women Festival Copenhagen.
Power of Women Festival Copenhagen sætter kvinders fortællinger i centrum gennem værker skabt af kvindelige kunstnere indenfor både film, musik, scenekunst og litteratur.

Hvorfor?
I det overordnede kulturudbud ser vi alt for ofte, at værker og fortællinger drevet af mænds blik på verden bliver præsenteret som den kønsneutrale historie om mennesket, og derfor tillægges større almen interesse. Dette sker på bekostning af kvinderne. Og konsekvensen er, at kvindelige kunstnere ofte er underrepræsenterede – eller blot ikke får mulighed for at udfylde deres fulde potentiale. Dermed går vi, efter vores mening, glip af kvindernes vigtige og mangeartede fortællinger i kunsten. Og det ønsker vi at ændre med POW.

Hvad?
I 2017 afholdt vi en 3-dages pilotudgave med stor succes, og som dermed også viste den interesse, der er for et større fokus på kvindelige kunstnere og fortællinger. I år er festivalen blevet større og kører over hele fire dage! Programmet er fyldt med visninger, talks og workshops, der taler til alle. På tværs af køn og alder.

Hvem?
POW er en festival for alle, der tørster efter et mere balanceret mediebillede: Kvinder, mænd, børn, unge, kunstnere og folk fra den kreative branche. Festivalen stiller spørgsmålene og skaber rum for, at kulturelle værker – og ikke mindst kvinderne bag dem – kommer til orde i debatten. Formålet er at belyse, hvad der rører sig blandt kvinder i kunsten, samt inspirere og motivere endnu flere kvinder til at være både ambitiøse, modige og dedikerede.

Kvinden bag
Der står kvinder bag alt. Og det er da også en garvet festivalkvinde, der står bag POW: Füsun Eriksen, senior konsulent for forretningsudviklingen hos Dansk Kulturinstitut og tidligere festivalsdirektør for BUSTER Filmfestival for børn og unge. Derudover har hun mange års erfaring fra reklamebranchen og filmverdenen for bl.a. Warner Brothers/RCA Columbia Pictures og senere som Marketing & Festivalchef for Trust Film Sales/Zentropa, hvor hun skabte festival- og salgsstrategier for blandt andet Lars von Trier, Susanne Bier, Thomas Vinterberg, Lone Scherfig, Per Fly, Anders Morgenthaler og Lukas Moodysson.

https://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Billet.png

Billetter

Arrangementerne til POW kræver en billet, som du kan bestille via linket i de enkelte envents i kalenderen. Nogle arrangementer er gratis – andre koster penge. Så klik på kalenderen herunder, gå på opdagelse i programmet og få bilet til det eller de events, du vil deltage i!


Presse 2019

https://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Cloud.png

Download

Visuel Identitet

_POW Logotype (zip)

_POW Plakat (jpg)

_POW Postkort (jpg)

Sponsorer og Bidragsydere

En stor tak til vores bidragsydere og sponsorer! Takket være jeres støtte og engagement er Power of Women festival blevet en realitet.

https://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/logoer-sponsor.jpg

Tak til alle POW-venner, frivillige, kunstnere, teamet og publikum.

https://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Frivillig.png

Bliv Frivillig

POW festivalen bliver i stort omfang til takket være frivillige kræfter med stort engagement. Op til selve festivalen har vi stadig brug for hjælpende hænder. Hvis du også brænder for vores sag og har tid til at hjælpe, så send os en mail, og lad os se, hvordan vi bedst kan bruge hinandens ressourcer.

Send en mail til festival@cphpow.dk

Kontakt

Vil du gerne i kontakt med POW Festivalen så ring til os eller send os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

https://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Konvolut.png

Festivalchef_Füsun Eriksen
Mail: fusun@cphpow.dk

Daglig leder_Katrina Schelin
Mail: festival@cphpow.dk

https://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Pin.png

Find os her


https://www.cphpow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Hashtag.png

Social

Hold øje med hjemmesiden, Facebook og Instagram for løbende programopdateringer og information samt konkurrencer.

_Facebook   _Instagram   _#cphpow